Bierproeverij op het water

Vanuit het water zie je ‘s-Hertogenbosch op zijn mooist!

Wil je mooie bieren proeven en een tochtje maken over de binnenwateren van ‘s-Hertogenbosch? Of een vaartocht over de Ertveldplas?  Dit kan bij de Bossche Brouwers aan de vaart. We hebben een oude reddingssloep die met veel liefde door twee vakmannen is omgetoverd tot een super luxe bierproefboot. Op een rustig tempo – je wilt alles goed kunnen zien- varen we door de Bossche wateren, en vertellen we je over het brouwproces, en over de verschillende soorten bier. Je zit aan een lange biertafel, en je proeft een zevental glaasjes bier, vergezeld door wat kleine hapjes. 

Een varende bierproeverij met bieren van de beste brouwerijen uit ‘s-Hertogenbosch.

Wat ga je proeven? Wij schenken natuurlijk ons eigen -in kleine oplage gebrouwen- bier. Daarnaast hebben wij de keuze uit biersoorten van collega brouwerijen uit Den Bosch. Brouwerij Boegbeeld, Brouwerij D’n Draok, Brouwerij De Markies en Brouwerij ’t Kolleke. Zo proef je het beste bier dat onze stad te bieden heeft!

Varend bierproeven in 's-Hertogenbosch

Bier proeven op de Bossche Brouwers Bierenboot

Onze bierenboot is alleen te gebruiken onder begeleiding en inclusief bierproeverij. (Wil je er zelf met een boot op uit dan verwijzen we naar de collega’s van De Vlotte Vloot) Op onze sloep vind je een lange biertafel, en de banken bieden ruim plaats aan 12 gasten. We zijn ongeveer wee uur onderweg, dat geeft ruim de tijd om rustig van je biertjes en  de schitterende Bossche omgeving te genieten.

Prijzen proeverij op het water

Voor de normale varende bierproeverij (anderhalf tot twee uur varen met 7 proefglaasjes bier en wat hapjes) rekenen wij € 28,50 p.p. We varen uit vanaf 7 personen. Maar heb je speciale wensen, laat ons deze weten. (Denk bijvoorbeeld aan groepen met ook wijndrinkers, of ook kinderen aan boord) Wij zijn flexibel en denken met je mee.

Wanneer varen we uit?

Onze sloep is (nog) niet overdekt, dus we zijn ook afhankelijk van het weer. Onze vaste vaardagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag. Wij varen uit wanneer er van tevoren voldoende reserveringen zijn. 

bierproeven op het water van Den Bosch

 

Grotere groepen en bedrijfsuitjes

Wij kunnen uitvaren met maximaal 12 passagiers. Is uw groep groter, laat het ons dan weten dan kijken wij of we een of meerdere extra sloepen kunnen regelen.

 

Please follow and like us:

X
%d bloggers liken dit: