fbpx

Irrelevator & The Tambles

08nov20:0002:00Irrelevator & The TamblesGarage rock, funk, punk

Event Details

21:00
IRRELEVATOR
Irrelevator is een band uit Vught / ‘s-Hertogenbosch. Ooit zijn ze begonnen met een zanger, maar met wederzijdse toestemming is deze vervangen door een laptop met samples.
Irrelevator speelt goed hard en soms lekker snel. Niks covers; allemaal eigen werk. Sommigen omschrijven het als ingewikkelde punk, anderen als gesimplificeerde mathcore. De meeste mensen hebben echter helemaal geen behoefte om het te omschrijven. Als je toch per se in hokjes wil denken dan kun je kruisjes zetten bij rock, funk, punk en een héél klein mini hokje voor prog.
Drummer Paul van de Koevering kan bij sommige mensen bekend voorkomen; hij drumde vroeger in de Bossche hardcore formatie Crowbar.
Paul van de Koevering – drum
Ab van de Meerendonk – gitaar
Jan-Hein Arens – bas en samples
……………………………………..
22:00
THE TAMBLES
Garage rock als een geoliede motor van een klassieke Chevrolet Camaro op volle toeren.
Je kan de jongens al kennen als de backing band van Jerry Hormone, van hun succesvolle tribute aan The Velvet Underground met o.a. Maurits Westerik, Henk Koorn en Carol van Dijk of als een van de meest geboekte band van Popronde 2018 met maar liefst 27 shows.
Dit najaar brengt de band hun debuutalbum uit via het Spaanse Bickerton Records waarmee ze je beloven terug te brengen naar 1966.

Time

(Friday) 20:00 - 02:00