fbpx

Teddy's hit

05jan20:0002:00Teddy's hithét compromis tussen Ultimate Painting, Mac DeMarco én White Denim

Teddy's hit

Event Details

Met Teddy’s Hit is er eindelijk weer eens een band die je meeneemt op muzikale avonturen. Nummers waarin je langzaam verdwaalt maar ook harde energieke stukken met scheurende gitaar, bas en catchy zanglijnen.

Je vindt ze ergens achterin de garage van White Denim, sleutelend aan arrangementen, sound, melodieën en nummers die ergens tussen Ultimate Painting, Happyness en Weezer zijn te vinden, met muziek uit de radio die uit dromerige uithoeken van Londen en Brooklyn komt. 

Ondertussen staat het bandbusje voor de deur al warm te draaien, want Teddy’s Hit wil alleen maar spelen, spelen, spelen!

Review writteninmusic:

Teddy’s Hit

Over vullen gesproken, de loods is tegen de tijd dat Teddy’s Hit rond tienen de avond opent, al goed gevuld. Het drietal bracht pas dezelfde dag eerste single Tori’s Love uit, dus de band komt net om de hoek kijken. Maar wat we horen is tamelijk waanzinnig goed. Zomers en psychedelisch, liefdevol en kalmerend. Flarden van Real Estate en Tame Impala. Enorm melodische basloopjes, een drummer die fantastisch zingt en een gitarist die geluiden uit zijn instrument haalt die de luisteraars als op golven doet meedeinen. Het geluid galmt in de grote hal natuurlijk alle kanten op, maar het is allesbehalve storend. Als halverwege ineens de lichten boven het ‘podium’ aanfloepen, zien we de band wat beter. Hun ogen knipperen. Iedereen drijft op een roze wolk.

 

Time

(Saturday) 20:00 - 02:00

Location

Bossche Brouwers aan de Vaart

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More