fbpx

Proef de Herfst met Brand Dubbelbock, Goulash maaltijd en Straf!

04oct(oct 4)19:0005(oct 5)01:00Proef de Herfst met Brand Dubbelbock, Goulash maaltijd en Straf!Home made Goulash, Brand Bockbier, Live Music (STRAF) en Cornhole game.

Event Details

Home made Goulash, Brand Dubbelbock, Polderpolka en Cornhole game.

Die ellendige zomer, hij is eindelijk voorbij. Nu breken de gezellige avonden weer aan. Met warme bieren en volle maaltijden. Dit gaan wij vieren met dubbelbock en Goulash. En wie kan dit beter begeleiden dan de band Straf! Het bockbier heeft een goede bodem nodig. Maar ook daar wordt voor gezorgd! De goulash wordt gemaakt door chef kok Jamie van restaurant Van Aken. 

Iedereen die de band Straf ooit heeft zien optreden weet dat deze lieden garant staan voor een feestje. Met trombone, accordeon, banjo en mondharmonica weet deze band een sfeer neer te zetten als geen ander. Dus kom naar de Tramkade, en dans  met ons de herfst in.

Entree Gratis. Gratis Brand Dubbelbock bij Goulash maaltijd met brood en salade €12,50

Cornhole game

Hoe werkt de Cornhole game? Je maakt twee teams en gooit met zakjes Mais (2 sets van 4 zakjes) en probeert in een gat in een houten plank te gooien.

Cornhole Nederland buiten spel verhuur toernooi

 

Straf

Het circus Jeroen Bosch in een vrolijke polonaise op het dek van de Titanic. Dat is Straf in een notendop. Deze Bossche band speelt een mestizo à la ManoNegra en Les Negresses Vertes. Geïmporteerd naar het geografische én muzikale midden tussen Rowwen Hèze, de Kift en Jacques Brel. Deze band bestaat uit zeven gepokt en gemazelde muzikanten die hun muziek het liefst omschrijven als ‘polderpolka’. Feestelijke, liederlijke en energieke Nederlandstalige-elektro-akoestische-postpunk-fanfare-ska-folk-‘n-roll-met-een-zwart-randje.

Aanstekelijk, oorspronkelijk en diep gepassioneerd speelt Straf hun Brabantse wereldmuziek. Net zolang tot iedereen aan boord meedeint in het dansend oog van de storm. In de reddingssloep zal niet voor iedereen plaats zijn, maar voor de overblijvers speelt Straf vol overgave door. Tot de allerlaatste doodskreet is weggestorven.

De zeven kapiteins op het zinkend schip zijn:
Lambèrt Verhoeven: accordeon & zang 
Pill van Kempen: akoestische gitaar, trompet, banjo & zang
Jeffrey Willems: elektrische gitaar & zang
Peter Dupont: alt- en bassaxofoon, accordeon, voetpomptoeter & zang
Leon van Egmond: trombone, mondharmonica & zang
Wannes Rombouts: basgitaar & contrabas
Kees Swanenberg: drums & zang

Time

4 (Thursday) 19:00 - 5 (Friday) 01:00

Location

Bossche Brouwers aan de Vaart

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More