fbpx

PETERSBURG

16nov21:3002:00PETERSBURGDe verknipte drums van Today, het koortje en de laatste fade-out van Goat, de altijd aanwezige noise-gitaar van Boris de Klerk

petersburg

Event Details

Als middelbare scholier nam Camiel Muiser in zijn kleine slaapkamerstudio de complete discografie van The Beatles opnieuw op. Zo kwam hij erachter dat goede liedjes niet bang hoeven te zijn voor een onconventionele productie. Nu maakt hij met Petersburg zelf goede liedjes. Hele goede liedjes. Liedjes die niet bang zijn voor een onconventionele productie.
 
Deze liedjes zijn nu uit op Show, het debuutalbum van Petersburg op Nederlands indie-label Geertruida. De verknipte drums van Today, het koortje en de laatste fade-out van Goat, de altijd aanwezige noise-gitaar van Boris de Klerk (ex-canschaker pi), het zijn voorbeelden van de vele verrassingen die de liedjes van Show zo verslavend goed maken. Waar het korte Eyes het lastig maakt om droge ogen te houden, is TV het stiekeme gitaar-anthem dat de rest van de week niet meer uit je hoofd gaat.
https://www.facebook.com/petersburgf

Time

(Saturday) 21:30 - 02:00