fbpx

PARAMATMAN & GEORGE KUSH COLLECTIVE

20sep20:0023:00PARAMATMAN & GEORGE KUSH COLLECTIVE...hard, dansbaar, energiek, dynamisch en pure Rock ’n’ Roll.

paramatman

Event Details

Door de fans uit België worden ze “De nieuwe Triggerfinger!” genoemd.

Om deze uitspraak werkelijkheid te laten worden, werken de heren uit Tilburg (Koen Jacobs en Jeroen Wagtmans) al 5 jaar non-stop aan het schrijven van nieuwe muziek, het verbeteren van de live-act en uitgeroepen worden tot best geklede band van Nederland.

Debuutplaat “Last Goodbye” (2016) werd vol lof ontvangen.
“Die nieuwsgierigheid wordt beloond. En hoe! De contrasten vliegen je in een wervelwind om de oren. De rocksound klinkt door het garage-achtige karakter namelijk enigszins minimalistisch, maar is tegelijkertijd juist diep en gelaagd.

Na 2 jaar schrijven, schrappen en nog meer schrijven, brengen de mannen in september 2019 de langverwachte opvolger uit.
Maar voor wie niet kan wachten tot de dampende tonen via de stereo de oren binnen vlammen, zijn de heren regelmatig live te bewonderen op binnen-, en buitenlandse podia.
Zo is er al gespeeld op Breda Barst, in het Paradiso in Amsterdam, Radio Veronica en spelen ze regelmatig in België.
Live is het hard, dansbaar, energiek, dynamisch en pure Rock ’n’ Roll.

“Alsof ze met 5 man op het podium staan!” stelt Dennis Hoebee van Radio Veronica.
Door de combinatie van onuitputtelijke energie en het kinderlijke plezier dat ze uitstralen, is het een show om niet te vergeten. Al is het alleen maar, omdat je de dag erna spierpijn hebt van het dansen.
Een kolossaal lawaai waar je U tegen zegt!
//////////////////////////////////////////////////////////////////////

Onze Deen is 40, dus heeft haar vent Tuubman een bandje geregeld. En niet zo maar een bandje! Dus eerst rocken met Paramatman (20:30 sharp), en daarna partytime met George Kush Collective. En weer daarna gaat HankyPanky dansvloerplaatjes draaien! En: iedereen is welkom!

Toegangsprijs: Gratis (!!), maar neem gerust een klein kadootje, gedichtje of knutselwerkje mee voor Deen. En maak je verder niet ongerust, het is een feestje zonder speeches, toespraken en ongemakkelijke stukjes.

Drie jongens, een studio en een gitaar: begin 2016 vormde George Kush het George Kush Trio en creëerde een niet te labelen sound. Inmiddels is dit trio uitgegroeid tot een zeskoppige formatie… George Kush Collective is geboren!

George Kush Collective heeft een sound die je niet vaak hoort; met de muzikale smeltkroes van verschillende genres weet deze groep een mooie brug te slaan tussen het rauwe van de hip hop en het anderzijds pakkende en bombastische van de akoestische muziek. De Nederlandstalige teksten van George worden afgewisseld door het strakke spel van het collectief; geen genre wordt gespaard. George Kush Collective pakt je vast en laat je niet meer los.

De debuut-EP ‘Dus Koester’ zag, onder toeziend oog van het oorspronkelijke George Kush Trio, in 2018 het levenslicht. Met een tweede EP op komst is het gezelschap klaar voor een nieuwe reis.

“Wij zijn op de golven. Vaar je met ons mee?”

https://open.spotify.com/artist/7kj1A7EfRZ9tdwhMZR9uKm

https://www.facebook.com/georgekushcollective/

Time

(Friday) 20:00 - 23:00