fbpx

Gjulia Italiaans speciaalbier

12may15:0018:00Gjulia Italiaans speciaalbierGjulia, a Tutta Birra

Event Details

Gjulia, a Tutta Birra

De Broers Massimo en Marco Zorzetig, al doorgewinterde succesvolle, wijnmakers hebben 7 jaar geleden bedacht ook bier te willen en kunnen maken. Inmiddels brouwen ze 11 prijswinnende bieren, allen bijzonder elegant en zuiver, met een volwassen karakter. Uniek in de serie zijn de Grape Pale Ale bieren die ze maken, maar proeven is weten, grijp je kans bij Bossche Brouwers aan de Vaart.

Geef moeders een ontbijt op bed, een dikke pakkerd en dan op! Naar de Tramkade. Of neem haar mee! We starten met een presentatie door Anton Silletti, gevolgd door een korte Gjulia bierquiz. Voor € 24,50 koop je een bierproefstempelkaart en dan kun je 7 verschillende Gjulia bieren proeven, vergezeld door verschillende Italiaanse hapjes.

Voor de mensen die de zelfs nu de stap van wijn naar bier niet willen zetten hebben we ook een paar mooie italiaanse wijnen van deze broeders meegenomen.

Wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan even. Ook prettig voor ons want we weten dan hoeveel hapjes we kunnen gaan maken.

Meer info: https://birragjulia.com/le-birre/

Time

(Sunday) 15:00 - 18:00

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More