fbpx

Stand Up comedy night Donderlach

18oct20:0023:00Stand Up comedy night DonderlachEntree plus consumptie €5,- | Kaartjes bij de deur | Stand Up Comedy night

donderlach comedy night

Event Details

Stand up Comedy op de Tramkade

Stap binnen en bezoek deze hilarische Stand Up Comedy Show. Met diverse verrassende comedians.
Voor kaartjes klik hier

In rap tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. Ze brengen rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Bereid je voor op pijnlijke dijen!
Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest herkenbare onderwerpen. De ene comedian is subtiel, de ander weer recht door zee en schurend.

christian Pielich MC Stand Up Comedy DonderlachMaster of Ceremony

De MC is: Cristian Pielich
Website Christian

De Stand Up Comedians

De eerste act: de ervaren en doorgewinterde professional REINIER MEIJER. Deze Amsterdammer trad op bij vele theaters, clubs en festivals. Hij weet de avond sfeervol op te luisteren dankzij gevatte improvisaties. Hij heeft een gevoel van humor die bij iedereen aanslaat. Daarom maakt hij er altijd een feestje van! 

De afsluiter is CHRIS VAN DER ENDE. Ook hij was dikwijls op TV bij onder andere Jorgen Raymann en The Comedy Factory. Deze geboren Braziliaan geeft met zijn adoptieverleden een boeiende inkijk op zijn leven en zijn blik op de wereld. Hou je vast want Chris is een up-tempo improvisator en gangmaker. Met zijn act zal de avond een fraaie climax beleven.

We toveren de brouwpub om in een sfeervol comedy café. Kom gezellig aan een tafeltje zitten of zoek een plekje aan de bar. Wij zorgen als gewoonlijk voor een goed speciaalbiertje!
Facebook pagina klik hier 

Time

(Thursday) 20:00 - 23:00

Location

Bossche Brouwers aan de Vaart

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More