fbpx

Donderlach comedy night

20dec21:0023:00Donderlach comedy nightMet Marlon Kicken, Bert Kleijweg en Johan van Gulik.

Event Details

Donderlach Comedy Night @ Bossche Brouwers
Deur open: 20:00 Start 21:00 Entree aan de deur: € 5,- 

Stap binnen bij Bossche Brouwers dat voor deze avond is omgetoverd in een sfeervolle comedy club, en geniet van deze verrassende comedians.

De afgelopen keer waren de comedians nog verrast door ons zeer actieve publiek, deze nieuwe lichting weet wat ze te wachten staat 🙂

In tempo wisselen deze comedians elkaar af. Zij brengen rake oneliners, sterke grappen en herkenbare verhalen. Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest uiteenlopende onderwerpen. De een subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De Master Of Ceremony (MC) van deze avond is de Haagse droogkloot Bert Kleijweg.

Daarnaast hebben we twee professionele toppers uit de wereld van stand up comedy, we stellen ze aan je voor:
De eerste act van deze Comedy Night is niemand minder dan de ervaren en doorgewinterde professional MARLON KICKEN Deze hilarische Brabander met exotische roots trad op bij vele theaters, clubs en festivals in het land. Hij heeft zelfs zijn eigen avondvullende theaterprogramma dus we zijn trots dat hij tijd heeft vrijgemaakt voor een avondje comedy bij Bossche Brouwers.

Daarna gaan we door met de headliner: de Amsterdamse grappenkanon JOHAN VAN GULIK. Hij is niet alleen een droogkloot pur sang maar ook een woordkunstenaar. Zijn comedy is heerlijk to the point en treffend in zijn eenvoud. 

Wij kijken er naar uit!

Time

(Thursday) 21:00 - 23:00

Location

Bossche Brouwers aan de Vaart

Organizer

Bossche Brouwers

leonard@bosschebrouwers.nl tramkade 29

Learn More